Din kraft

Tänk om det vore möjligt att leva ditt liv som en gudinna.

Att varje dag skapa ett liv som rymmer personlig styrka, själslig kraft och andlig storhet.
Att verka i världen utan inre begränsningar, tvivel, och hinder.

Med vetskap om att det inte finns någonting som hindrar dig från att leva ditt liv precis så som du önskar och drömmer om.

tisdag 1 oktober 2013

Insikter





Vad identifierar en insikt?

 Kommer den ur erfarenheter, ur den vetskapen som förmedlar kunskap.
Vad blir kontentan av en insikt, ett växande, en frekvenshöjning i medvetandet.
Är då alla insikter av godo? Vet man att det för en framåt , eller får visa kunskapsinsikter en negativ påverkan, att du ger upp.

Att veta vad som är vad i alla sammanhang, känna in det rätta och ha Tillit, ingredienser som hjälper och för tänkandet framåt, Hur lite du än vill ha visa kunskaper kan du inte värja dej mot dessa . lika lite  som du kan stoppa en framfarande häst i full galopp, jo det finns en chans att lyckas , om du har rätt preparat och kunskapsnivån motstämmer mot uppgiften,

Förändring som kommer i livets flöde, startar en insikt om, Insikt i förändring och känslan om sanningar. Sanningar som skapar nyfikenheten om att det kan vara något spännande som sker, Vi talar om livet som ett drama. och vi skriver dess innehåll.
Vi kanske inte alltid bestämmer hela dess innehåll, inte det som kommer som stora händelser och det som känns som jobbigt och innehållslöst, men detaljer och måendet och dess slut där har du ett stort inflytande i livets ljuvliga flöde,

 Lust och då kontra olust är två motpoler som fyller kroppen med välbehag eller obehag.
I sammanhang när det finns mera av olust än lust finns det bara obehag och och kroppen värjer sig och söker något som gör att det känns mera lustfyllt, mera tillfredsställande.

Vad finns det att tillgå? flykt in i något missbruk, Flykt in i dimman, där något inte känns.
Ditt drama,  din ångest över det obegripliga. Din smärta själslig som fysisk, hänger obönhörligt samman, Ditt autonoma försvar över att inte orka med, skadar medvetet din förmåga att se framåt. Jobbar emot det medvetna och det som håller samman det normala,

Normaliteten, som är skapad för att vi ska ha en ram att förhålla oss inom ,  något som känns meningsfullt och begripligt som gör saker mera lustfyllt.
Normen som byggs kring det som är behagligt, när kroppen är i balans, sinnet känns lätt och det är inte jobbigt att andas.
 Är det då lycka.?
Är det då kärleken?
Vad händer när man kommer utanför ramen, utanför det normala lustfyllda, Känslan av dränering är påtaglig- Det blir tomt.

Tomheten i hjärtat och tomhet i själen , och universum har den förmågan att fylla upp tomrum, med vad som finns i den närhet som har fått mest utrymme. Den där känslan av totalhängivelse inför livet , lyckan, kärleken. Den sanna. och rena,  Det är det som fyller upp och gör det obehagliga behagligt,, det som blir det ljusa .

Tro, hopp och kärlek är ingredienser i livets sång, den om ljuset som tar vid det mörka, Tron om att hoppet är det som ger kärleken utrymme att växa och gro, gro sig stark, livfullt och hållbart. Insikten om att kärleken är hoppet. Hoppet till att vi söker det behagliga.


I skönhet från det behagliga. Det som ger oss livets guldkant. Att beskåda solen, månen, stjärnorna den vackra regnbågen. Eldens varma sken,  vattnets klara kyla, vindens om för allt i en tumlande virvlande dans. Färger så klara i naturen. Jordens vackra mylla, som får allt att växa och ger oss näring.
allt detta skapar insikter om hur vackert livet är, hur nära vi är varandra i allt, hur livets tråd vävs runt våra existenser.
Om hur vi söker det vackra omkring oss, även i det som tilltalar oss mindre. Även det svarta tunga , det stelnande grå. Även det kan göra oss mindre olustiga. Även i det kan Kärleken få näring och växa sig stark.



Kärleken helar allt
även det mest trasiga.

Kärleken är den största
källan till förnyelse,

Kärleken skapar om
gör oss sårbara, starka, vackra,

Kärleken ska  föra oss vidare,  in i nya
Insikter..





Att älska sig själv är den största gåvan 

Att ge sig själv beröm 
är den gåva som själen behöver-

Att känna sig tillfreds med sig själv
 är den Insikt som för livet framåt 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar