Din kraft

Tänk om det vore möjligt att leva ditt liv som en gudinna.

Att varje dag skapa ett liv som rymmer personlig styrka, själslig kraft och andlig storhet.
Att verka i världen utan inre begränsningar, tvivel, och hinder.

Med vetskap om att det inte finns någonting som hindrar dig från att leva ditt liv precis så som du önskar och drömmer om.

fredag 18 oktober 2013

När livet tar en ny vändning .

I somliga fall, som i livet, som i ett skådespel, måste det få finnas akter, nya kapitel , påbörjade nya blad,
Ett avslut och en ny början.
Alltid i den omfattning som det tar sig utan censur och omskrivningar,
I somliga fall går det att göra omtag, men aldrig återgå till något, det har alltid hänt vad som en sas eller vilken handling som utspelades, I varje ögonblick av livets alla skeenden.
ord som sas..
som inte sas-
händelser som skedde och de som blev ogjorda,
vardagsmöten som bara är och känns omöjliga och möten som är planerade in i mista detalj och ändå aldrig blir genomförda,
Livet som blev och utspelas i ett drama. Ur livets skola. Lärdomar hårda som sten, mjuka som sammet , kalla som is. varma som eldens flammande låga, och lärdomar. Hur är jag nu?

Du kommer att lära dej,

Det första som sas, det sista som utspelar sig,  och vi förundras. Skådespelet ändrar form, vi ser det ur ett annat perspektiv. Det som i ena ögonblick var platt och tvådimensionellt. ändrar form, kliver fram som ett nytt mönster och bildar en ny innebörd. Och dramat fortsätter, tredimensionellt,
Djupet bildas. bilden formateras.
Ibland måste man gnugga ögonen och försöka se igen. Var det sanningen eller var det ögonen som spelade mig ett spratt. var  ligger sanningen.
Vem äger sanningen?
Det man först såg eller det som träder fram efter en stund med en ny tidsperspektiv.

Ibland försöker man se något, när det inte finns något att se. Ögonen går i kors och börjar tåras, man jobbar sig igenom det som är verkligt och försöker se det bakomliggande ,fast det inte finns. det är precis det som uppenbarar sig, fantastiskt, horribelt, vansinnigt, underbart precis som det är. Inget annat, än det som är.

Och du lär dej,

I det flesta fall, om så du vill eller inte, så kan man konstatera att erfarenheter kontra upplevelser blir densamma. Du kan inte fly dina kunskaper baserad på erfarenheter. Du har de vare sig du vill eller inte. Erfarenheterna, de empiriska upplevelserna är dina att förvalta, gör det som känns bäst, om så än bara för stunden,
Titta på dom i efterhand se om det var rätt beslut att fatta, använda dom som något positivt eller negativt.

Följ ditt hjärta


Det är omöjligt, sa Tvivlet..

Det är farligt, sa Rädslan..

Det är onödigt, sa Förnuftet...

Prova ändå...viskade Hjärtat...♥  

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar