Din kraft

Tänk om det vore möjligt att leva ditt liv som en gudinna.

Att varje dag skapa ett liv som rymmer personlig styrka, själslig kraft och andlig storhet.
Att verka i världen utan inre begränsningar, tvivel, och hinder.

Med vetskap om att det inte finns någonting som hindrar dig från att leva ditt liv precis så som du önskar och drömmer om.

torsdag 9 januari 2014

Lust och Olust

Just ordet lust har så många innebörder, Lust till livet, lust till att göra.  lust till- Händelser -saker. känna oss lustfyllda, Vi jublar av glädje och vi bubblar över av lustfyllda möten och skeenden.

Lika många olustkänslor kan härröras till livet. . Vi har lika mycket lust som olust att göra saker , olust till händelser  som sker. kroppen viker sig i vånda inför uppgiften, olustkänslan infinner sig ,

Men var kommer den ifrån ? den där känslan av lust. den där krypande ångestladdande känslan av olust.

Erfarenheter? Referensramen? Minnen? Att redan ha genomfört den med tvivelaktiga resultat kan starta stora ångestförnimmelser i kroppen och olustkänslan dyker upp, man har redan i tanken bestämt vad man kan känna, hur det kommer att bli.

Men blir det alltid lika?

Finns det flera aspekter på just olust. den där o välkomnande känslan att inte vilja, att vara utan nåd inför en uppgift, att måsta.
Och du måste ta dej i kragen, och hela du skriker ut , f*n - vill inte. aaaaaaaaaaahhhrg och heja på.. nu eller aldrig. och att måsta inför något, är en olustkänsla.

 Olusten inför livet är den annorlunda. att inte vilja leva. att inte känna tillfredsställelse inför den framtid som känna mörk och innehållslös-
Är det annorlunda om olusten infinner sig när man är som Lyckligast och motståndskraften finns där som en stöttande pelare. Är det annorlunda att känna Lust när det är som mörkast.

Är Lusten fel då ?

Om man mår dåligt och tröttheten och Orken är låg, riktigt låg, och du känner helt plötsligt en otrolig lust att göra något. kroppen stretar emot, det gör ont och det är svårt att andas, Lusten att leva. lusten att få utlopp för sin glädje.. Vad skapas då?  dåligt samvete? skuldbörda? kan man skratta mitt i ett sorg arbete,
eller skapar det då en olustkänsla att man är fel ute?

Många frågetecken som måste rätas ut.
Funderar även på detta med att lusten att göra något oftast slätas ut av att orken inte infinner sig, det i sin tur skapar en olustkänsla,
således blir det en nedåtgående spiral. lust skapar olust som skapar ännu mer orekslöshet som i sin tur gör lusten omöjlig, det är mer olust än lust.
och lustfylldheten är borta
Men hur gör man då? för att få tillbaka lusten,
lusten att orka, lusten att vilja,

Lusten att vilja.. där satt den .. lusten att vilja, lusten att vilja.

men så enkelt det kan vara då,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, eller.. .



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar