Din kraft

Tänk om det vore möjligt att leva ditt liv som en gudinna.

Att varje dag skapa ett liv som rymmer personlig styrka, själslig kraft och andlig storhet.
Att verka i världen utan inre begränsningar, tvivel, och hinder.

Med vetskap om att det inte finns någonting som hindrar dig från att leva ditt liv precis så som du önskar och drömmer om.

söndag 19 juni 2011

vikorslös kärlek

"I den villkorslösa kärleken finns inga förbud, där finns ingen skuld, där finns inga regler eller förmaningar. I den villkorslösa kärleken får både du och jag tillåtelse att vara och leva som dem vi i sanning är"...Sanna Nova Emilia .. 


den texten är både det vackrste och svårast som kärlek är, 
Den otroliga upplevelsen av vilkorslöskärlek , den som bör finnas men oftast faller, 

Du som vill äga och kontrollera. med skuld och förmaningar och att vara den svagare som behöver vara martyren -- betänk att en fågel i bur alltid söker sin frihet, 


Du som beläger den egna rädslan av att bli övergiven på den andra kan inte begära att få sympatier i längden - för den kväver den glöd som pyr. 


Du som hela tiden berättar om hur illa behandlad du blivit och hur dåligt du mår ,. får sällan sympatier i längden från den som ska ta emot dom plågorna , känner snart bara agg.. det finns alltid två sidor av ett mynt. och det finns alltid en anledning varför man blir lämnad. 


Du som hela tiden talar om hur mycket du saknar och längtar efter den andra, bara ger  skuld känslor och skapar oro för att du inte klarar av att vara i din egen närvaro - utan måste ha den andres närvaro för att må bra, och hela tiden måste du ha den andres bekräftelse. detta är en den första spiken i den gemensamma kistan. 


ge och ta är bevingade ord som betyder en sådan skräck, för varför ska jag ge om jag således måste ta. att var i närvaro i sin egen kärlek och att vara kär i kärleken. Att ta av den andre eller bli bestulen på . känns fel, 


känns bara fel,



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar